SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

Matematika 9

L672.00

Matematika 9

Teksti Matematika 9 ka rubrika të larmishme dhe situate problemore që ju ndihmojnë të ndjeheni të sigurt në lëndën e matematikës, si dhe në përgatitjen tuaj të vazhdueshme. Mësimet përmbajnë situata që i nxisin nxënësit të shpjegojnë arsyetimin e tyre matematikor. Kjo u jep nxënësve mundësinë për të reflektuar mbi njohuritë e tyre dhe për të patur vetëbesim në përgjigjet e dhëna.

Përshkrimi

Ky tekst është i miratuar nga MASR. Shoqërohet me fletore pune

Autorë: Nik Asker, Lynn Byrd, Andrew Edmondson, Bobbie Johns, Katherine Pate

Përktheu dhe përshtati: Llukan Puka dhe Adrian Naço

ISBN: 978-9928-08-333-3

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “Matematika 9”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '