SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

Fletore pune Biologjia 9

L293.00

Fletore Pune Biologji 9

Fletorja e punës Biologjia 9 përmban:
Pyetje që ju ndihmojnë të mësoni dhe të kujtoni konceptet kryesore përreth mësimit.
Ushtrime ku të interpretoni të dhënat nga vëzhgimet, të dhënat nga grafikët, të dhënat nga informacione ose burime të tjera që ju keni për një koncept.
Ushtrime që përmbajnë pyetje gjithëpërfshirëse.
Shumë prej këtyre pyetjeve ju ndihmojnë të zhvilloni aftësi vlerësuese. Ushtrime që janë konceptuar në formën e veprimtarive praktike.

Përshkrimi

Fleta e punës është krijuar mbështetur në tekstin mësimor së Biologjisë 9.
Autore: Pam Large
Përktheu: Ethem Ruka
ISBN:978-9928-08-329-6

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “Fletore pune Biologjia 9”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '