SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

Biologjia 7

L319.00

Biologjia 7

Teksti Biologjia 7 ofron njohuri të reja, fakte dhe informacione për nxënësit e të gjitha niveleve; veprimtari praktike për të zhvilluar aftësitë e kërkimit shkencor; pyetje për të gjitha temat, të cilat i nxisin nxënësit të mendojnë për zbatimet e koncepteve të mësuara; pyetje në fund të kapitullit, që i ndihmojnë nxënësit të vetëvlerësohen; rubrikën referenca, që përfshin edhe këshilla mbi kryerjen e punës dhe regjistrimin praktik të rezultateve.
Konceptet janë shpjeguar në mënyrë të qartë dhe ndiqen nga veprimtari praktike dhe pyetje për të testuar njohuritë e nxënësve.

Përshkrimi

Teksti shkollor “Biologjia 7” është përkthim i “Cambridge Checkpoint Science 7” dhe i miratuar nga MASR.
Autorë: Mary Jones, Diane Fellowes Freeman, David Sang
Përktheu dhe përshtati: Ethem Ruka
ISBN:978-9928-08-2237

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “Biologjia 7”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '