SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

Qytetaria 5

L339.00

Qytetari 5

Teksti Qytetari 5 ka rubrika të ndërtuara në mënyrë të tillë që, t’i lejojnë nxënësit që gjatë një situatetë të nxënit të dialogojnë, të bashkëpunojnë dhe të bashkëveprojnë në grup. Mësimi është i ndarë në dy faqe: në faqen e parë personazhet tregojnë ndodhi personale në lidhje me temën e caktuar. Nxënësi përfshihet duke lexuar tregimin dhe u përgjigjet pyetjeve, ndërsa në faqen e dytë nxënësi ushtrohet për t’u aftësuar rreth njohurive të marra. Shpeshherë mësimet janë shoqëruar me shpjegim të koncepteve të reja, për të cilat autoret i janë referuar fjalorit shqip, materialeve të ndryshme profesionale dhe  shkencore.

Përshkrimi

Teksti është i miratuar nga MASR.
Autore: Brunilda Çerraga, Silvana Loka
ISBN: 978-9928-08-388-3

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “Qytetaria 5”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '