SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

Fletore pune Biologjia 7

L154.00

Fletore Pune Biologjia 7

Teksti Fletore pune Biologjia 7 është përkthim i “Cambridge Checkpoint Science 7” dhe përputhet me programin e miratuar nga Ministria e Arsimit. Botimi përmban veprimtari praktike dhe ndihmon nxënësit të vetëvlerësohen dhe të praktikojnë njohuritë e marra në biologji.

Përshkrimi

 Fletorja e punës është krijuar mbështetur në tekstin mësimor

ISBN:978-9928-08-2305

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “Fletore pune Biologjia 7”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '