SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

Kimia 9

(Vleresimet e klientit)

L366.00

Kimia 9
Teksti Kimia 9 është hartuar duke u mbështetur në strukturën e mëposhtme: Çdo kapitull fillon me një pyetje, e cila do t’ju ndihmojë të mendoni se për çfarë do të mësoni. Çdo temë mësimore ka disa pyetje që ju shërbejnë për të kontrolluar nëse e keni kuptuar mësimin. Fjalët e reja janë me germa të theksuara. Kuptimi i tyre sqarohet në fjalor. Në çdo temë ka kuriozitete dhe njohuri, që plotësojnë dijet tuaja në shkencën e kimisë. Çdo kapitull plotësohet me disa pyetje, që ju ndihmojnë të mendoni si shkencëtar, të përgatiteni për nivelin pasardhës dhe të testoni njohuritë tuaja. Të gjitha ushtrimet në libër përmbajnë vlerësim të pikëzuar.

Përshkrimi

Ky tekst është i miratuar nga MASR. Shoqërohet me Fletore pune.
Autorë: Iain Brand, Richard Crime
Përktheu: Besnik Baraj
Përshtati: Aishe Karaj
ISBN: 978-9928-08-330-2

2 reviews for Kimia 9

  1. Silvana hasa

    Fhdhshhaha

  2. bigboyb

    ewww

Shto një rishikim

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '