SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

Fletore Pune Matematika 6

L339.00

Fletore Pune Matematika 6

Fletore pune Matematika 6 përmban: materiale praktike shtesë për t’u punuar në klasë ose në shtëpi; shpjegime të koncepteve kryesore, në mënyrë që nxënësit të vazhdojnë të punojnë edhe jashtë klasës; aktivitete për të kontrolluar të kuptuarit e koncepteve kryesore.

 

Përshkrimi

Fletorja  e punës është krijuar mbështetur në tekstin mësimor Matematika 6.
Autor: Tony Cotton
Përktheu dhe përshtati: Emiralda Yzeiri
ISBN: 978-9928-08-393-7

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “Fletore Pune Matematika 6”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '