SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

Fletore pune Dituri Natyre 2

L190.00

Fletore Pune Dituri natyre 2

Fletorja e punës Dituri Natyre 2 është përkthim i “Paerson Education limites” dhe përputhet me programin e miratuar nga Ministria e Arsimit. Botimi përmban veprimtari praktike dhe ndihmon nxënësit të vetëvlerësojnë njohuritë e marra në fushën e shkencës.

Përshkrimi

Fletorja e punës është krijuar mbështetur në tekstin mësimor Dituri natyre 2.
Autorë: Tara Lievesley, Deborrah Herridge, John Stringer
Përktheu dhe përshtati: Ethem Ruka
ISBN: 978-9928-08-225-1

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “Fletore pune Dituri Natyre 2”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '