SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

Edukim për shoqërinë 2

L200.00

Edukim për shoqërinë 2

Teksti Edukim për shoqërinë 2 përmban rubrika që janë ndërtuar në mënyrë të tillë që, t’i lejojnë nxënësit që gjatë një situate të të nxënit të dialogojnë, të bashkëpunojnë dhe të bashkëveprojnë në grup. Mësimi është i ndarë në dy faqe: në faqen e parë personazhet tregojnë ndodhi personale në lidhje me temën e caktuar. Nxënësi përfshihet duke lexuar tregimin dhe u përgjigjet pyetjeve, ndërsa në faqen e dytë nxënësi ushtrohet për t’u aftësuar rreth njohurive të marra. Shpeshherë mësimet janë shoqëruar me shpjegim të koncepteve të reja, për të cilat autoret i janë referuar fjalorit shqip, materialeve të ndryshme profesionale dhe shkencore.

Përshkrimi

Teksti është i miratuar nga MASR.
Autore: Brunilda Çerraga, Silvana Loka
ISBN: 978-9928-08-227-5

 

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “Edukim për shoqërinë 2”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '