SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

Fletore Pune Matematika 8

L362.00

Fletore Pune Matematika 8

Teksti Fletore pune Matematika 8 përmban rubrika të larmishme dhe situata problemore që ju ndihmojnë në lëndën e matematikës, si dhe në përgatitjen tuaj të vazhdueshme. Ushtrime që përmirësojnë aftësitë tuaja, duke përdorur njohuritë e deritanishme matematikore. Problema që ju ndihmojnë të zgjeroni njohuritë matematikore edhe në situata nga jeta e përditshme. Ushtrimet përmbajnë situata që i nxisin nxënësit të shpjegojnë arsyetimin e tyre matematikor dhe të reflektojnë mbi njohuritë e tyre.

 

Përshkrimi

Fletorja e punës është krijuar mbështetur në tekstin mësimor Matematika 8.
Autorë: Diana Oliver, Greg Byrd
Përktheu dhe përshtati: Llukan Puka dhe Adrian Naço
ISBN: 978-9928-08-334-0

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “Fletore Pune Matematika 8”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '