SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

Biologjia 9

L390.00

Biologjia 9

Teksti Biologjia 9, në çdo faqe ka rezultatet e të nxënit. Ato përputhen me programin e Lëndës së Biologjisë. Fjalët e reja janë me shkronjë të theksuar. Kuptimi i tyre sqarohet në tekst. Në fund të çdo faqeje jepen disa pyetje që ju shërbejnë për të kontrolluar nëse e keni kuptuar mësimin. Aty përmblidhen konceptet kyçe që duhet t’i mbani mend. Në çdo kapitull keni edhe disa faqe që ju ndihmojnë të mendoni si shkencëtar, të përgatiteni për nivelin pasardhës dhe të testoni njohuritë tuaja.

Përshkrimi

Ky tekst është i miratuar nga MASR. Shoqërohet me Fletore pune
Autor: Pam Large
Përktheu dhe përshtati: Ethem Ruka
ISBN: 978-9928-08-328-9

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “Biologjia 9”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '