SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

Matematika 5

L614.00

Matematika 5

Teksti Matematika 5 është përkthyer dhe përshtatur për t’u përdorur nga nxënësit e klasës së pestë të arsimit fillor. Teksti ofron një qasje të udhëhequr nga diskutimi. Në të trajtohen situata problemore që kërkojnë zgjidhej të integruara. Teksti nxit nxënësit të mendojnë dhe flasin për matematikën, zhvillon të menduarit kritik në zgjidhjen e problemeve. Aktivitet praktike përbëjnë bazën për secilin mësim. Puna në dyshe dhe puna në grupe janë të integruara me punën individuale. Nxënësit nxiten të shpjegojnë dhe arsyetojnë zgjedhjet e tyre. Niveli i gjuhës së përdorur është zgjedhur me kujdes për të qenë i arritshëm për nxënësit. Në tekst ka koncepte të ilustruara me figura apo diagrame për të ndihmuar nxënësit që nxënë në mënyrë vizuale

Përshkrimi

Teksti është hartuar në përputhje me programin e MASR.
Autore: Emma Low
Përktheu dhe përshtati: Emiralda Yzeiri
ISBN: 978-9928-08-389-0

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “Matematika 5”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '