SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

Makineria e mrekullueshme që fliste

L1,000.00

NJË AVENTURË E LAVDISHME MAGJIKE
Autor: Jenni Spangler
Ilustrues: Chris Mould
Përktheu: Mirela Prifti
ISBN:978-9928-08-610-5

Përshkrimi

Tigu është një vajzë dymbëdhjetëvjeçare jetime, e cila është e detyruar të punojë në Teatrin Mbretëror. Megjithatë asaj i pëlqen puna në teatër, sidomos të zbulojë fantazmat dhe sekretet pas skenës. Në të vër tetë, ajo është puna e ëndrrave për Tigun, sidomos po të mos ishte shefi i saj tiran, z. Snell. Kur në teatër vjen një shfaqje e re mbresëlënëse – NJE MAKINERI QE FLET – z. Snell nis të sillet në mënyrë të dyshimtë. Makineria duket se fsheh një sekret të rrezikshëm. Tigu e gjen veten në garë me kohën për të zgjidhur misterin, përpara se teatri dhe gjithçka e tij të rrënohen përgjithmonë…

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “Makineria e mrekullueshme që fliste”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '