SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

Libër mësuesi Matematika 12

Libër mësuesi Matematika 12

Libri i mësuesit përmban: planifikimin vjetor, planet  e tremujorëve, planifikimin e orëve mësimore për librin bazë dhe me zgjedhje, projekte, teste, detyra për portofol, përgjigjet e ushtrimeve të tekstit të nxënësit.

 

 

Përshkrimi

Autorë: Grup autorësh
ISBN
: 978-9928-08-353-1

 

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “Libër mësuesi Matematika 12”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '