SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

Libër mësuesi Kimia 12 me zgjedhje

Libër mësuesi Kimia 12 me zgjedhje

Libri i mësuesit përmban: planifikimin vjetor, planet e tremujorëve, planifikimin e orëve mësimore, teste, përgjigjet e ushtrimeve të tekstit të nxënësit dhe fletores së punës.

 

 

 

Përshkrimi

 

Autore: Irena Kotobelli, Aishe Karaj
ISBN: 978-9928-08-352-4

 

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “Libër mësuesi Kimia 12 me zgjedhje”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '