SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

Kimia 12 me zgjedhje fletore pune

L366.00

Fletore Pune Kimia 12 me zgjedhje

Në tekstin mësimor Fletore pune Kimia 12 nxënësit praktikohen dhe provojnë njohuritë e marra në teori. Rezultatet e të nxënit të renditura në fillim të çdo kapitulli, i orientojnë dhe i njohin me njohuritë që do të marrin gjatë kapitullit. Botimi përmban: Një listë me fjalë kyçe në fillim të çdo teme, të cilat përkufizohen dhe shpjegohen qartë; Ushtrime për çdo kapitull që i ndihmojnë nxënësit të praktikojnë aftësitë e duhura për të studiuar kiminë; Veprimtari praktike, video, teste, ushtrime etj., për këtë tekst mësimor do të gjeni në www.mediaprint.al dhe platformën digjitale http://mediaprint.al/libridigjital

Përshkrimi

Tekst shkollor për arsimin e mesëm, i miratuar nga MASR.
Autor: Roger Norris
Përktheu dhe përshtati: Laureta Shkoza
ISBN: 978-9928-08-338-8

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “Kimia 12 me zgjedhje fletore pune”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '