SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

Kimia 12 me zgjedhje + Fletore Pune.

L1,488.00

Libri Kimia 12, shitet së bashku me Fletoren e Punës!

Kimia 12 me zgjedhje

Në këtë libër do të gjeni: Shembuj në fillim të çdo kapitulli ku tregohet lidhja mes lëndës së shpjeguar dhe botës që na rrethon. Njohuri për reaksione të rëndësishme kimike dhe fakte mbi lëndën përkatëse, në çdo temë mësimore. Përkufizime dhe fjalë kyçe të shpjeguara. Përmbledhje të koncepteve kryesore, gjë që ndihmon në përsëritjen e njohurive dhe ju jep mundësinë të kontrolloni nëse e keni kuptuar lëndën. Video, materiale interaktive, teste, ushtrime të zgjidhura, përgjigjet e pyetjeve të ushtrimeve të librit i gjeni në www.mediaprint.al dhe platformën digjitale http://mediaprint.al/libridigjital

Fletore Pune Kimia 12 me zgjedhje

Në tekstin mësimor Fletore pune Kimia 12 nxënësit praktikohen dhe provojnë njohuritë e marra në teori. Rezultatet e të nxënit të renditura në fillim të çdo kapitulli, i orientojnë dhe i njohin me njohuritë që do të marrin gjatë kapitullit. Botimi përmban: Një listë me fjalë kyçe në fillim të çdo teme, të cilat përkufizohen dhe shpjegohen qartë; Ushtrime për çdo kapitull që i ndihmojnë nxënësit të praktikojnë aftësitë e duhura për të studiuar kiminë; Veprimtari praktike, video, teste, ushtrime etj., për këtë tekst mësimor do të gjeni në www.mediaprint.al dhe platformën digjitale http://mediaprint.al/libridigjital

Përshkrimi

Tekst shkollor për arsimin e mesëm, i miratuar nga MASR, shoqërohet me fletore pune.
Autorë: Lawrie Ryan, Roger Norris
Përktheu dhe përshtati: Besnik Baraj
ISBN: 978-9928-08-337-1

Tekst shkollor për arsimin e mesëm, i miratuar nga MASR.
Autor: Roger Norris
Përktheu dhe përshtati: Laureta Shkoza
ISBN: 978-9928-08-338-8

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “Kimia 12 me zgjedhje + Fletore Pune.”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '