SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

Matematika 12 fletore pune

L366.00

Fletore Pune Matematika 12

Fletorja e punës është krijuar në mbështetje të tekstit mësimor bazë. Ai i ndihmon nxënësit të organizojnë kontrollin e njohurive me nga një temë për çdo faqe; Të përgatiten për provime. Të punojnë dhe zgjidhin ushtrime dhe problema; të kontrollojnë ecurinë nëpërmjet kutive të vetëvlerësimit; të përmirësojnë teknikat e zgjidhjes së ushtrimeve dhe problemave nëpërmjet udhëzimeve. Përgjigjet e pyetjeve të ushtrimeve të fletës së punës do t’i gjeni në www.mediaprint.al dhe platformën digjitale http://mediaprint.al/libridigjital.

Përshkrimi

Tekst shkollor për arsimin e mesëm, i miratuar nga MASR.
Autor: Glyn Paine
Përktheu dhe përshtati: Prof. Dr. Llukan Puka, Dr. Adrian Naço
ISBN: 978-9928-08-340-1

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “Matematika 12 fletore pune”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '