SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

Ketri Petri dhe sekretet e pyllit

L500.00

Përrallë e ilustruar për fëmijë
Mosha: 5+
Autore: Laureta Lilaj
Ilustruese: Rossana Berretta

Përshkrimi

“Ketri Petri dhe sekretet e pyllit” është një libër i shkruar në dy gjuhë shqip dhe italisht, që tregon për kureshtjen për të njohur të tjerët  dhe dëshirën për t’i ndihmuar ata.
Pse duhet ta lexojnë fëmijët librin “Ketri Petri dhe sekretet e pyllit”
Rrëfimi bëhet me gjuhë të thjeshtë
Ilustrimet e bukura e shoqërojnë të gjithë rrëfimin
Kureshtja mbetet gjallë deri në fund
Është një histori prej së cilës nxjerrin mësime
Laureta Lilaj ka shkruar “Hëna dhe shkronjat”, “Urithi Edi dhe milingonat” dhe “Ketri Petri dhe sekretet e pyllit”. Ajo jeton dhe punon në Itali. Merr pjesë në projekte të ndryshme për shkollat fillore të qytetit ku jeton dhe prezanton librat e saj në shkollat e gjuhës shqipe në qytete të ndryshme të Italisë. Bashkëpunon me ilustrues me emër në Itali dhe është pjesëmarrëse e shumë konkurseve të librave të ilustruar.
Rossana Berretta është Ilustruese shumë e njohur në Itali, sidomos në fushën e ilustrimeve historike dhe mitologjike. Ajo jeton në Savona dhe punon si mësuese vizatimi, ilustruese dhe merr pjesë në projekte të ndryshme për shkollat publike.

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “Ketri Petri dhe sekretet e pyllit”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '