SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

Kepler 62 – Numërimi mbrapsht

L900.00

Autor: Timo Parvela, Bjorn Sortland
Ilustrues: Pasi  Pitkänen
Përktheu: Flavja Maca
ISBN: 978-9928-08-604-4

Përshkrimi

Pak lojtarë kanë arritur t’i kalojnë të gjitha nivelet e videolojës Kepler 62. Maria, vajza e një prodhuesi armësh, punëson tri mjeshtra kompjuteri për ta ndihmuar që të fitojë lojën. Një organizatë e quajtur OTNSPCFRVR (Out In Space For Ever) synon të dërgojë një grup të rinjsh për të eksploruar sistemin planetar Kepler-62, i cili mund të ketë kushte të ngjashme me Tokën. Por çfarë ndodh kur dikush e refuzon ofertën e tyre?
Shkrimtarët Bjørn Sortland dhe Timo Parvela, së bashku me ilustruesin Pasi Pitkänen, kanë krijuar një botë plot emocione, në të cilën është miqësia sprovohet atje larg, në mes të hapësirës së paeksploruar. Ky është libri i dytë në serinë prej gjashtë librash, të ilustruar me ngjyra, plot me emocione dhe aventura, që i jep krahë fantazisë dhe lexohet me një frymë.

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “Kepler 62 – Numërimi mbrapsht”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '