SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

Gjuha shqipe 10

L611.00

Gjuha shqipe 10

Teksti mësimor Gjuha shqipe 10 është një libër laborator dhe një udhërrëfyes në shkencën e gjuhës shqipe. Me njohuri teorike, një pjesë të të cilave keni filluar t’i merrni në vitet e mëparshme të shkollimit, por tashmë të pasuruara dhe të sistemuara në përshtatje me psikologjinë tuaj moshore. Me material të larmishëm, i cili vë në zbatim njohuritë e marra për t’i kthyer në shkathtësi dhe qëndrime sipas kompetencave. Me aparat pedagogjik ku klasifikimi i pyetjeve dhe i kërkesave për vlerësimin e qëndrueshmërisë së dijeve dhe vetëvlerësimin vë në qendër nxënësin dhe krijon mundësi reale për integrimin ndërlëndor të kompetencave të fituara prej tij. Në platformën digjitale http://mediaprint.al/libridigjital do të gjeni teste dhe materiale të ndryshme.

Përshkrimi

Tekst shkollor për arsimin e mesëm, i miratuar nga MASR.
Autore: Prof. As. Enkeleida Kapia, Lindita Murthi
ISBN: 978-9928-08-240-4

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “Gjuha shqipe 10”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '