SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

Gazeta e shkollës të nxjerr të palarat

L500.00

Gazeta e shkollës të nxjerr të palarat është pjesë e serisë Shkolla ime e çuditshme. Në shkollën “Fill Orja” është “Dita e karrierës”. Zonja Lili, që është gazetare, dëshiron t’i ndihmojë fëmijët të bëjnë gazetën e tyre. Çfarë ndodh kur Ei Xhei dhe shokët e tij bëhen gazetarë investigues. Kush do të pushohet nga puna? Kush do të përfundojë në burg?

Përshkrimi

Autor: Dan Gutman
Piktor: Jim Palliot
Përkthyese: Nisela Gjikaj
ISBN: 978-9928-08-376-0

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “Gazeta e shkollës të nxjerr të palarat”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '