SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

Fletore pune Fizika 10-11

L319.00

Fletore Pune Fizika 10-11

Fletore pune Fizika 10-11 ju ndihmon në rritjen e të nxënit të temave që mbulohen në tekstin mësimor të fizikës. Ushtrimet do t’ju japin mundësitë e mëposhtme: Praktikim me shkrim mbi konceptet që po studioni;Praktikim në zgjidhjen e problemave numerike dhe llojeve të tjera; Praktikim në të menduarit kritik rreth teknikave eksperimentalet dhe informacionit të dhënë; Praktikim në vizatimin edhe interpretimin e diagramëve, duke përfshirë dhe grafikët. Ushtrimet janë projektuar për t’ju ndihmuar në zhvillimin e njohurive, shkathtësive dhe të kuptuarit.
Në platformën digjitale http://mediaprint.al/libridigjital do të gjeni video, ushtrime interaktive, teste, përgjigje të ushtrimeve etj.

Përshkrimi

Tekst shkollor për arsimin e mesëm, i miratuar nga MASR.
Përktheu dhe përshtati: Prof. Dr. Margarita Ifti
Autor: David Sang
ISBN: 978-9928-08-249-7

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “Fletore pune Fizika 10-11”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '