SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

Djali më fatlum në botë

L900.00

Autor: Danny Wallace
Ilustruar nga Gemma Correll
Përkthyer nga Petro Plasa
ISBN 978-9928-08-658-7
Mosha e sugjeruar 9+

Përshkrimi

Një aventurë e re plot humor nga shkrimtari DannY Wallace që e shndërron të zakonshmen në të jashtëzakonshme.
PËRFYTYRO SIKUR, SA HAP E MBYLL SYTË, TË KESH GJITHÇKA QË KE ËNDËRRUAR?
Pikërisht kjo i ndodh Xhoi Smithit kur i bie fati të përzgjidhet FËMIJA MË I ZAKONSHËM në të gjithë vendin. Brenda natës, atij i dërgojnë në shtëpi biçikletën më të fundit, lojërat më të jashtëzakonshme elektronike dhe akulloret me shijet më të papërfytyrueshme. Për një ditë, ai e ka parkun e lodrave tërësisht për vete!
Xhoi ka gjithçka që mund të kishte ëndërruar, por a është jeta vërtet ashtu siç duket kur del nga HIJA dhe vihesh në qendër të VËMENDJES?
DANNY WALLACE është shkrimtar, fitues i shumë çmimeve, si edhe drejtues programesh radiofonike me aventura nga më të pabesueshmet. Ai është personazh i një videoloje, ka realizuar një emision televiziv për majmunët, madje ka themeluar edhe shtetin e tij. Ai ka shkruar serinë e famshme “Hamish” dhe librin “Ditën që ekranet u fikën”.
 GEMMA CORRELL është shkrimtare, ilustruese dhe karikaturiste. Gjatë dhjetëvjeçarit të fundit, ajo ka bashkëpunuar me kompani të ndryshme për realizimin e qindra projekteve, ka organizuar një sërë aktivitetesh të ndryshme, si edhe është botuese e një reviste. Mos harroni ta ndiqni atë në Instagram dhe në faqen e saj të internetit gemmacorrell.com.

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “Djali më fatlum në botë”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '