SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

Ditën që ekranet u fikën

L900.00

Autor: DANNY WALLACE
Ilustruar nga Gemma Correll
Përkthyer nga Petro Plasa
ISBN: 978-9928-087-19-5

Mosha e sugjeruar për lexim 9+

Përshkrimi

E PËRFYTYRONI DOT NJË BOTË KU TË GJITHË EKRANET… FIKEN?
Një ditë, si të gjithë ditët e tjera, Stela sheh se të gjitha ekranet ishin FIKUR. E gjithë bota ishte në kaos.
Së bashku me familjen, ajo u nis në një udhëtim për te gjyshja, udhëtim që në dukje nuk kishte ku të shkonte më keq. Por rrugës Stela e kuptoi se fikja e ekraneve në fund të fundit nuk ishte FUNDI I BOTËS.
QESHNI, QANI DHE SHIJONI KËTË NDODHI TË JASHTËZAKONSHME QË DANNY WALLACE E KA TREGUAR PLOT VËRTETËSI DHE HUMOR

Për autorin
DANNY WALLACE është shkrimtar, fitues i shumë çmimeve, si edhe drejtues programesh radiofonike me aventura nga më të pabesueshmet. Ai është personazh i një videoloje, që ka realizuar një emision televiziv për majmunët, madje ka themeluar edhe shtetin e tij. Ai ka shkruar serinë e famshme “Hamish” dhe librin “Djali më fatlum në botë”.
Për ilustruesen
GEMMA CORRELL është shkrimtare, ilustruese dhe karikaturiste. Gjatë dhjetëvjeçarit të fundit, ajo ka bashkëpunuar me kompani të ndryshme për realizimin e qindra projekteve, ka organizuar një sërë aktivitetesh të ndryshme, si edhe është botuese e një reviste. Mos harroni ta ndiqni atë në Instagram dhe në faqen e saj të internetit gemmacorrell.com.

Nga i njëjti autor mund të lexoni edhe librin “Djali më fatlum në botë”

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “Ditën që ekranet u fikën”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '