SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

Aspekte të së drejtës së biznesit në Shqipëri

L1,500.00

Libri “Aspekte të së drejtës së biznesit në Shqipëri” vjen si një tekst në vazhdën e trajtesave në fushën e së drejtës së biznesit. Teksti ka një shtrirje të gjerë duke përfshirë aspekte ligjore lidhur me koncesionet, prokurimet publike, tregtinë elektronike, tregjet financiare jo bankare, tregun bankar, sipërmarrjet e investimeve kolektive, mbrojtjen e konkurrencës, etj. Analiza e çështjeve të sipërpërmendura është bërë duke marrë në konsideratë një numër të madh ligjesh dhe aktesh nënligjore. Një vlerë të shtuar për punimin përbëjnë edhe rastet praktike të gjykatave vendase dhe të huaja, veçanërisht rastet e Gjykatës Europiane të Drejtësisë.

 

Përshkrimi

Libri është projektuar për t’iu ardhur në ndihmë studentëve të drejtësisë dhe profesionistëve të lidhur me drejtësinë dhe ekonominë.
Autore: Prof. Asoc. Dr. Argita Berisha, Dr. Jonida Rystemaj, Lealba Pelinku Ma
ISBN: 978-9928-08-111-7

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “Aspekte të së drejtës së biznesit në Shqipëri”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '