SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

Tregjet e kapitalit – Institucionet dhe instrumentet

L2,000.00

Trajtim i plotë i modelimit dhe funksionimit të tregjeve të kapitaleve, institucioneve, pjesëmarrësve dhe instrumenteve të tregtuara në to. Trajtim i hollësishëm i gamës së larmishme të institucioneve, tregjeve financiare dhe instrumenteve që përdoren sot në to, për sigurimin e financimeve, kryerjen e investimeve dhe kontrollin e menaxhimin e rreziqeve etj. Libri trajton zhvillimet dhe ndryshimet madhore të viteve të fundit në tregjet financiare botërore dhe institucionet përkatëse të tyre, si dhe risitë e ndodhura në to. Trajtim i veçantë i shkërmoqjes së tregut të huave, që kulmoi me shpërthimin e krizës financiare të vitit 2008.

Përshkrimi

Libër universitar Për studentët e fushës së financës: bachelor, master dhe doktoraturë. Literaturë për lëndët: Investime, Menaxhim portofoli, Menaxhim financiar etj.
Libër i domosdoshëm për institucionet. Referencë për të gjithë profesionistët e fushës së financës dhe investimeve në institucionet bankare e jobankare.
Autorë: Frank J. Fabozzi, Franco Modigliani
Përkthyes: Dr. Elvin Meka
ISBN: 978-9928-08-116-2

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “Tregjet e kapitalit – Institucionet dhe instrumentet”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '