SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

Drejtimi financiar, teoria dhe praktika

L3,500.00

Trajton konceptet themelore, duke përfshirë edhe trajtimin e sfondit të mjedisit ekonomik dhe financiar, pasqyrat financiare, vlerën në kohë të parasë, vlerësimin e obligacionit, analizën e rrezikut dhe vlerësimin e aksionit; Shtjellon mënyrën se si mund të përdoren teknika të veçanta dhe rregulla të caktuara për marrjen e vendimit në mënyrë që të maksimalizohet vlera e shoqërisë; Ky botim kombinon teorinë me zbatimet praktike: në libër janë dhënë shembuj të shumtë dhe skedarë shoqërues në Excel, me anë të të cilëve sqarohet nëpërmjet rasteve konkrete se si teoria gjen zbatim në praktikë.

Përshkrimi

Libër universitar për studentët e fushës së financës: bachelor, master dhe doktoraturë. Literaturë plotësuese për lëndë të tjera të një natyre më specifike, brenda fushës së financës
Libër i domosdoshëm për institucionet për punonjës të institucioneve financiare.
Autorë: Brigham, Ehrhardt
Përkthyese: Teuta Baleta
ISBN: 978-9928-08-121-6

 

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “Drejtimi financiar, teoria dhe praktika”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '