SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

Investimet 2

L1,800.00

Prezantim i organizimit të tregjeve të ndryshme të letrave me vlerë dhe i parimeve të formimit të portofolit. Investimet në letrat me vlerë, si aksione, bono apo opsione e kontrata të ardhshme. Teksti ndihmon studentët, dhe jo vetëm, të bëhen specialistë të informuar të investimeve. Vlerësim i parimeve të menaxhimit të riskut të nevojshme në disa tregje të veçanta si ato të aksioneve e të bonove. Pajis studentët me aftësinë për të kryer një vlerësim të çështjeve aktuale, investimeve të mundshme dhe ofron mundësinë për t’u njohur me çështjet më të diskutuara të kësaj fushe.

Përshkrimi

Libër universitar për studentët e nivelit BA, masterit dhe doktoraturës; Për ata që aspirojnë të bëhen Analistë të Certifikuar Financiarë.
Libër i domosdoshëm për punonjësit e institucioneve apo bizneseve që kanë objekt të punës së tyre investimet.
Autorë: Bodie, Kane, Marcus
Përkthyes: Arjan Kadareja, PhD
ISBN:
978-998-08-210-7

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “Investimet 2”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '