SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

Komunikimi në Biznes: Procesi dhe produkti

L2,500.00

Është një ngjarje e bukur që ky tekst universitar i cilësuar si teksti mësimor më i mirë në SHBA dhe në botë, në fushën e komunikimit në biznes, vjen në gjuhën shqipe dhe me të do të studiojnë studentët tanë jo vetëm në Shqipëri por edhe në të gjitha trevat shqipfolëse. Ky libër i dy autoreve të mirënjohura, Mary Ellen Guffey dhe Dana Loewy, synon t’ju përgatisë për karrierën tuaj profesionale në vendet e sotme të punës. Teksti është hartuar kryesisht për studentë të nivelit Bachelor, por shumë prej ushtrimeve dhe rasteve studimore mund të gjejnë përdorim edhe në nivelin e Masterit Profesional apo në kurse trajnimi për komunikimin në biznes. Referencat e shumta bibliografike në këtë libër mund të ndihmojnë studentët e Masterit Shkencor gjatë kërkimit të literaturës për këtë fushë.

Përshkrimi

Autore: Dr. Mary Ellen Guffey dhe Dr. Dana Loewy
Përktheu: Ervin Demo dhe Petrit Dollani
ISBN: 978-9928-08-222-0

 

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “Komunikimi në Biznes: Procesi dhe produkti”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '