SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

Ekonomia e parasë, veprimtarisë bankare dhe tregjet financiare

L2,500.00

Teksti u jep mundësinë studentëve në kuadrin e krizës financiare botërore dhe pasojave të saj, të kuptojnë rëndësinë që kanë bankat dhe sistemi financiar për mirëqenien ekonomike dhe rolin e rëndësishëm të parasë në ekonomi. Pengesat për funksionimin e efektshëm të tregjeve financiare trajtohen si një prej faktorëve kyçë që ndikojnë në kërkesën e përgjithshme. Ky tekst zgjeron modelin e ofertës dhe të kërkesës së përgjithshme, duke e forcuar përkatësinë e analizës në pjesën e teorisë monetare.

Përshkrimi

Libër universitar për studentët e nivelit BA, masterit dhe doktoraturës.
Libër i domosdoshëm për punonjësit e institucioneve bankare dhe financiare.
Autor: Frederic S. Mishkin
Përkthyese: Teuta Baleta, MK
ISBN: 978-9928-08-136-0

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “Ekonomia e parasë, veprimtarisë bankare dhe tregjet financiare”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '