SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

Ekonomiksi i integrimit europian

L1,800.00

Prezantim mjaft i qartë i fakteve, teorive dhe debateve që i dhanë fuqi një ndryshimi të shpejtë në zemër të Europës. Kombinim i elementeve thelbësore të historisë, institucioneve, ligjit, politikës dhe
politikave të Europës me shpjegime të qarta e të kuptueshme të parimeve ekonomike të integrimit evropian. Analizë mjaft e thelluar e gjendjes së tanishme të integrimit në Bashkimin Europian.
Paraqitje e argumenteve ekonomike të shoqëruara me shembuj, pyetje dhe ilustrime.

Përshkrimi

Libër universitar për studentët e nivelit të vitit të dytë e të tretë të programit BA; Për studentët e MA të biznesit, çështjeve ndërkombëtare, studimeve europiane
dhe shkencave politike, kurseve të ekonomisë evropiane; Për studentët që ndjekin kurse të ekonomisë.
Libër i domosdoshëm për punonjësit e institucioneve që mbulojnë në veprimtarinë e tyre integrimin ekonomik e financiar me Bashkimin Europian.
Autorë: Richard Baldwin dhe Charles Wyplosz
Përkthyes: Arjan Kadareja, PhD
ISBN: 978-9928-08-096-7

 

 

 

 

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “Ekonomiksi i integrimit europian”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '