SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

Arinjtë duan të fluturojnë

L850.00

Autor: Rovena Rrozhani
Ilustruese: Iden Buka
ISBN 9789928086747

Përshkrimi

Historia e arushit Tom vazhdon… Ai është rritur dhe po ashtu Andi, djali i vogël që e ndihmoi dikur. Do të kalojnë së bashku aventura të reja, nëpër të cilat miqësia do të bëhet më e fortë. Bashkë me ta do të jetë Egreta dhe shumë personazhe të tjera nga Lëndina dhe Qyteza.
Nё zemёr tё pyllit nis tё shpaloset historia e vёrtetё e Tomit dhe Andit. Nё fakt, kjo ёshtё historia e vёrtetё e të gjithё arushëve dhe kafshёve tё tjera tё egra, tё cilёt shfytёzohen dhe detyrohen tё jetojnё nё mjedise shumё larg habitatit tё tyre natyror. Ёshtё historia e gjithё fёmijëve qё pikёllohen kur shohin kafshёt nёpёr kafaze e vitrina dyqanesh dhe qё ёndёrrojnё tё bёhen heronjtё e tyre kur tё rriten. Ёshtё historia e kujtdo nga ne qё lufton pёr tё mbrojtur tё drejtat e kafshёve dhe pёrpiqet tё mbrojё mjedisin ku jetojmё sot dhe ku do tё jetojnё fёmijёt tanё nesёr.

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “Arinjtë duan të fluturojnë”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '