SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

Argëtohu dhe mëso me matematikë 2

L450.00

Argëtohu me matematikë 2

Argëtohu dhe mëso me matematikë është një gjetje didaktike për të kuptuar me lehtësi dhe shpejt thelbin e koncepteve matematikore. Libri përmban shumë problema. Çdo problem ka të shtjelluar edhe zgjidhjen. Të gjithë nxënësit mund të zbulojnë shumë PËRSE që u lindin gjatë mësimit të matematikës.
Mësuesit në këtë libër do të gjejnë mësime model për argëtimin me matematikë, si dhe shumë pyetje për organizimin e konkurseve të matematikës.
Ky libër është vazhdim i librit argëtohu dhe mëso me matematikë 1.

Përshkrimi

 

Libër me ushtrime për nxënësit e arsimit të mesëm
Autor: Bardhyl Selimi
ISBN: 978-99956-18-93-3

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “Argëtohu dhe mëso me matematikë 2”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '