SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

Alfabeti i bletës

L600.00

Kolazhe poetike për fëmijë
Autor: Xhahid Bushati
Ilustruese: Blegina Bezo
ISBN 978-9928-08-654-9
Mosha e sugjeruar 4+

Përshkrimi

Katër kolazhe poetike që u paraqesin fëmijëve një botë ku zbulohen  mrekullitë e shiut, bletës, pyllit dhe detit.
Vargjet e bukura i ftojnë fëmijët ta duan dhe ta mbrojnë natyrën si një pasuri të çmuar!
1. Shi, o shi, a nuk ngjan si një fëmijë?
2. Alfabeti i bletës
3. Dhuratat e pyllit
4. Deti fal kujtime
Xhahid Bushatit i është dedikuar pothuajse tërësisht letërsisë për fëmijë. Me një krijimtari të pasur, ai është sot, autor i 36 librave për fëmijë me përralla, vjersha dhe tregime. Është nderuar disa herë me çmime kombëtare në konkurse të ndryshme. Po kështu, është pjesëmarrës si autor i teksteve të këngëve në 30 festivale kombëtare për fëmijë.
Autori është fitues i çmimit të letërsisë për fëmijë për vitin 2021 dhe 2023.

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “Alfabeti i bletës”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '