SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

Mësuesja jonë është e çuditshme

L500.00

Mësuesja jonë është e çuditshme është pjesë e serisë Shkolla ime e çuditshme. Diçka e çuditshme po ndodh! Mësuese Deizi, e cila jep mësim në klasën e dytë, nuk di të mbledhë dhe të zbresë. Jo vetëm kaq, por ajo nuk di as të lexojë. Ajo është mësuesja më e paditur në historinë e botës!

Përshkrimi

Autor: Dan Gutman
Piktor: Jim Palliot
Përkthyese: Nisela Gjikaj
ISBN: 978- 9928-08-370-8

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “Mësuesja jonë është e çuditshme”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '