SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

Matematika 12

L733.00

Matematika 12

Teksti mësimor Matematika 12 përmban arritjet në fillim të çdo kapitulli. Mundësi për kontroll të njohurive të mëparshme që ju ndihmon të kuptoni nëse jeni gati të filloni me mësimin e kapitullit të ri. Shembuj matematikorë nga jeta reale në krye të çdo kapitulli, të cilët shtjellohen më tej në kapitull. Shpjegimin e çështjeve kyçe në fillim të çdo mësimi. Shembuj të punuar hap pas hapi. Modele ushtrimesh që mund të bien në provim. Udhëzime që ju ndihmojnë të kuptoni disa terma të panjohur dhe të gjeni zgjidhje. Ushtrime më të vështira sfiduese. Rubrika që ju udhëzojnë të përdorni teknologjinë për përvetësimin e njohurive matematikore. Video, materiale interaktive, teste, ushtrime të zgjidhura, përgjigjet e pyetjeve të ushtrimeve të librit i gjeni në www.mediaprint.al dhe platformën digjitale http://mediaprint.al/libridigjital.

Përshkrimi

Tekst shkollor për arsimin e mesëm, i miratuar nga MASR, shoqërohet me fletore pune.
Autorë: Greg Attwood, Jack Barraclough, Ian Bettison, Alistair Macpherson, Bronwen Moran, Su Nicholson, Diane Oliver, Joe Petran, Keith Bledger, Harry Smith, Geoff  Staley, Robert Ward-Penyy, Dave Wilkins
Përktheu dhe përshtati: Prof. Dr. Llukan Puka, Dr. Adrian Naço
ISBN: 978-9928-08-344-9

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “Matematika 12”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '