SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

Libër mësuesi Fizika 11

Libër mësuesi Fizika 11

Libri i mësuesit përmban Planifikimin vjetor, planet tremujore, planifikimin e orëve mësimore, projekte të zhvilluara, ushtrime dhe detyra për portofol, veprimtari praktike, teste.

 

 

Përshkrimi

Autore: Aida Rëmbeci
ISBN: 978-9928-08-305-0

 

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “Libër mësuesi Fizika 11”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '