SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

Libër mësuesi Filozofia 11

Libër mësuesi Filozofia 11

Libri i mësuesit të filozofisë përmban: planin vjetor dhe planet  e tremujorëve, planifikimin e orëve mësimore, arsyetime mbi disa thënie të filozofëve më të mëdhenj, projekt, udhëzues digjital – http//libridigjital.com.

 

 

 

Përshkrimi

Autore: Flora Gjoka
ISBN: 978-9928- 08-306- 7

 

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “Libër mësuesi Filozofia 11”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '