SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

Libër mësuesi Dituri natyre 2

Libër mësuesi Dituri natyre 2

Libri i mësuesit i Diturisë së natyrës siguron një udhëzues të detajuar në mësimdhënie ku informacioni i pasqyruar në librin e mësuesit përkon me informacionin e dhënë në librin e nxënësit. Libri i mësuesit shërben si baza fillestare e çdo mësimi. Secili mësim hyrës siguron: 1. Informacion bazë të qartë shkencor për të udhëzuar çdo mësues. 2. Përkufizime të thjeshta për fjalorin shkencor. 3. Një listë të saktë të mjeteve që nevojiten gjatë një ore mësimi. 4. Informacion të dobishëm për përgatitjen paraprake për orën e mësimit ose burime të tjera të nevojshme. 5. Udhëzime se çfarë duhet të dinë nxënësit para orës së mësimit. 6. Referenca ndërlëndore për lëndët e tjera. 7. Pyetje diskutuese, krijim situatash dhe material për mësimin.

 

 

 

 

 

Përshkrimi

 

Autorë: Tara Lievesley, Deborah Herridge, John Stringer
Përktheu dhe përshtati:
Laureta (Shkoza) Çako
ISBN:
978-9928-08-234-3

 

 

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “Libër mësuesi Dituri natyre 2”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '