SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

Libër mësuesi Matematika 6

Libër mësuesi Matematika 6

Libri përmban: planifikim mësimor vjetor Matematika 6, planifikim mësimor të tremujorëve, planifikim të orëve mësimore, teste për secilin tremujor, projekt.

 

Përshkrimi

Autorë: Tony Cotton; Caroline Clissold; Linda Glithro; Cherri Moseley; Janet Rees
Përktheu dhe përshtati: Irma Çaça, Fatbardha Gjoni
ISBN: 978-9928-08-201-5

 

 

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “Libër mësuesi Matematika 6”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '