SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

Fizika ushtrime të zgjidhura 

L700.00

Botimi përmban: ushtrime të zgjidhura; informacion mbi njohuritë bazë për fizikën; teste model për provimin e maturës. Teksti  është përpiluar me synimin që t’i ndihmojë gjimnazistët të përvetësojnë sa më mirë fizikën e klasës 12-të dhe më pas të mbërrijnë në rezultate sa më të larta në provimin e maturës. Ai është ndarë në 8 pjesë kryesore të fizikës: kinematika, dinamika, puna dhe energjia, fizika termike, elektriciteti, magnetizmi, lëkundjet e valët dhe fizika kuantike e radioaktiviteti.Teksti në tërësinë e tij ngjall dëshirën për t’u marrë me fizikë, një nga shkencat më të vjetra dhe të formuluara në mënyrë të plotë, që mbetet edhe sot në qendrën e përpjekjeve të njerëzimit për të kuptuar botën.

Përshkrimi

Përgatitu për maturën shtetërore
Autore:
Aida Rëmbeci, Prof. Dr. Margarita Ifti
ISBN: 978-9928-08-382-1

 

 

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “Fizika ushtrime të zgjidhura ”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '