SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

Fletore pune Abetare, Hap pas hapi

L253.00

Fletore pune Abetare

Fletorja e punës, në pajtim me tekstin e abetares, ka tri pjesë themelore, që korrespondojnë me ndarjen e abetares në paraabetare, abetare dhe pasabetare. Paraabetarja në fletoren e punës mban titullin “Vështrojmë, krahasojmë, vizatojmë”. Në këtë pjesë të fletores së punës synohet që fëmijët të zhvillojnë të folurit mbi bazën e figurave, si edhe të ushtrojnë lëvizjet e dorës. Shënim: Teksti shoqërohet me mjet didaktik në format A4 ku është paraqitur çdo shkronjë, si mjet ndihmës për mësuesit.

Përshkrimi

Autor: Akademik Bahri Beci
ISBN: 978-99956-93-45-9

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “Fletore pune Abetare, Hap pas hapi”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '