SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

Fletore e modeluar Abetare

L65.00

Fletorja është krijuar për fëmijët e klasës së parë në mënyrë që të ushtrohen në linjën e të shkruarit. Fletorja është konceptuar që nxënësi të ushtrohet në nivelin e paraabetares, abetares dhe pas abetares. Fletorja ka cilësi botimi shumë të mirë dhe plotëson të gjitha parametrat didaktikë për fëmijët e klasës së parë.

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “Fletore e modeluar Abetare”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '