SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

Biologjia 10-11 (pjesa e dytë)+Fletore Pune.

L775.00

Libri Biologjia 10 , shitet së bashku me Fletoren e Punës!

Biologjia 11

Në tekstin Biologjia 10-11 (pjesa e dytë)  nxënësit do të studiojnë një shumëllojshmëri gjallesash, proceset jetësore që ato kryejnë, ndikimin që këto procese jetësore mund të kenë mbi shëndetin tonë dhe përgjegjësitë që kemi në drejtim të organizmave të tjera. Ky libër është programuar që t’i ndihmojë nxënësit të gjejnë informacion shpejt dhe me lehtësi. Secili mësim trajton një temë që është pjesë e programit të biologjisë dhe temat janë grupuar në kapituj. Gjithashtu, në fund të librit jepen informacione që do t’ju ndihmojnë të përgatitni vlerësimet praktike.
Në platformën digjitale http://mediaprint.al/libridigjital do të gjeni video, ushtrime interaktive, teste, përgjigje të ushtrimeve etj.

Fletore pune Biologji 10-11

Teksti Fletore pune Biologjia 10-11 është e ndarë në pjesë. Çdo pjesë e fletores së punës është organizuar në mënyrë të tillë që t’ju ndihmojë të mësoni fakte dhe të kuptoni rëndësinë e tyre në çfarëdo niveli që të jeni duke studiuar. Shumë pjesë të fletores së punës përfshijnë nga një fjalëkryq, i cili shërben edhe si një formë përmbledhjeje e programit mësimor të lëndës së biologjisë. Po kështu do të gjeni teste të “përputhjes së termave”, të cilët gjithashtu luajnë rolin e përmbledhjes. Të dyja janë shumë të dobishme për të kontrolluar nëse mund të identifikoni saktë termat biologjikë nisur nga përkufizimi i tyre. Në fund të librit ndodhen të gjitha përgjigjet e pyetjeve.
Në platformën digjitale http://mediaprint.al/libridigjital do të gjeni video, ushtrime interaktive, teste, përgjigje të ushtrimeve etj.

Përshkrimi

Tekst shkollor për arsimin e mesëm, i miratuar nga MAS, shoqërohet me fletore pune.
Autor: Ron Pickering
Përktheu dhe përshtati: Prof. Dr. Ethem Ruka
ISBN: 978-9928-08-243-5

Tekst shkollor për arsimin e mesëm, i miratuar nga MASR.
Autor: Ron Pickering
Përktheu dhe përshtati: Prof. Dr. Ethem Ruka
ISBN: 978-9928-08-243-5

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “Biologjia 10-11 (pjesa e dytë)+Fletore Pune.”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '