SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

Të fshehtat e Xhaipurit

L1,400.00

Autore: Alka Joshi
Përkthyes: Taulant Hatia
ISBN: 978-9928-08-656-3

Përshkrimi

Pranverë, 1969. Lakshmi, tashmë e martuar me Dr. Xhei Kumarin, drejton Kopshtin Shërues në Shimla. Maliku ka përfunduar shkollën dhe, në moshën njëzetvjeçare, njihet me një grua të re të quajtur Nimi, e ve me dy fëmijë të vegjël. Një ditë të bukur, i duhet të niset për në Xhaipur, ku do të mësojë mbi biznesin e ndërtimit në zyrat e mjediseve të pallatit mbretëror të Xhaipurit. Dhe këtë do ta arrijë duke marrë pjesë në projektin më të ri në qytet: një kinema moderne. Maliku sheh se Qyteti Rozë i fëmijërisë së tij nuk ka ndryshuar. Pushteti dhe paratë ende lëvizin pa probleme mes klasës së pasur, e cila për_ton favore nga pallati mbretëror, por vetëm nëse disa të fshehta mbeten të varrosura. Kur lozha e kinemasë shembet tragjikisht natën e përurimit, duke vrarë dhe plagosur njerëz, gishtat e fajit drejtohen aty ku është më e përshtatshme, te një mik i vjetër i Lakshmit. Por Maliku dyshon për diçka shumë më të rëndë e më të errët, ndaj kërkon të zbulojë të vërtetën. Si fëmijë i rritur rrugëve, i shfrytëzon mësimet e asaj jete të shkuar për të zbuluar një varg të ngatërruar gënjeshtrash.

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “Të fshehtat e Xhaipurit”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '