SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

Banorët e mjegullës

L1,000.00

Autor: Saimir Lleshi
ISBN: 978-9928-08-608-2

Përshkrimi

Një emigrant dhe një gazetare! Një takim i rastësishëm që përfundon me një pështjellim ndjenjash, e më pas në një dashuri të zjarrtë dhe jo vetëm! Si ndërthuren fatet midis të dyve? A janë ata të lidhur pazgjidhshmërisht me fatet e kombeve? Ky libër rreket t’i flasë ndërgjegjes së një vendi përmes dashurisë së dy njerëzve, ku secili prej tyre përjeton një “rilindje” të dytë nga ato që ndodhin rrallë në “mesin e artë” të jetës njerëzore.
Me një vëzhgim konstant mbi shtëpinë, lagjen, qytetin, një burrë i ikur nga udhët e dheut të vet, ridimensionon jo vetëm jetën në një tokë të panjohur, por edhe pikëpamjet e tij për kombet që nuk kanë mundur të kapërcejnë mjegullën e tyre historike. Përmes kësaj mjegulle, një “burrë i huaj” tregon të vërtetat e fshehura në orët e panjohura të historisë, ato që shpesh banorët nuk i kuptojnë e për pasojë nuk mund as t’i zgjidhin.

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “Banorët e mjegullës”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '