SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

Më kujto

L1,300.00

Autore: Kerry Londsdale
Përktheu: Elona Qose
Isbn: 978-9928-08-582-5

Përshkrimi

Shefja e kuzhinës, Emi Tirni, ka recetën perfekte për jetën perfekte: të martohet me të dashurin e fëmijërisë, të krijojë një familje dhe të blejë restorantin e prindërve të saj. Por kur i fejuari i saj, Xhejms Donato, zhduket gjatë një udhëtimi me varkë, e ardhmja e saj shembet. Dy muaj më vonë, në vend që të ecë drejt altarit për t’u martuar me burrin e ëndrrave, Emi është në funeralin e Xhejmsit: në të njëjtën kishë, zbukuruar me të njëjtat lule të porositura për martesën, me të afërmit e tij të ngurtë në rresht të parë.
Ndërsa Emi përpiqet të rindërtojë jetën e saj, një takim me një grua të çuditshme do t’i tronditë të tashmen, duke e rrëmbyer në një kërkim në të kaluarën, që do t’i zbulojë një oqean sekretesh e dramash familjare, që do ta bëjnë të vërë në dyshim gjithçka për jetën që kishin ndërtuar së bashku. “Më kujto” është një thirrje për dashurinë e harruar, është një libër që eksploron pasojat shkatërruese të humbjes, euforinë e gjetjes së dashurisë përsëri dhe pasojat e zbulimit të së vërtetës për ata që duam.

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “Më kujto”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '