SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

Shkruajmë me shkronja dore

L150.00

“Shkruajmë me shkronja dore” është botimi i ri i Profesor Bahri Beci, autor i Abetares “Hap pas hapi”, të cilën e ka krijuar për fëmijët e klasës së parë. Përgjatë rrugës së tyre për të mësuar shkronjat shqipe ky botim i ndihmon fëmijët të ushtrohen në shkrimin e shkronjës përkatëse të dorës jo vetëm veç e veç po edhe në fjalë dhe fjali. Po kështu është e rëndësishme që fëmijët të aftësohen jo vetëm t’i shkruajnë shkronjat veç e veç por edhe t’i lidhin me njëra- tjetrën çka përbën një vështirësi që duhet kapërcyer nga fëmijët. Teknika e të shkruarit është realizuar me mjaft profesionalizëm dhe nxënësit ndihmohen me hapa, në fillim jepet një model më pas nxënësi punon vetë i orientuar nga kërkesat. Për çdo shkronjë është dhënë modeli, hapësira e nevojshme dhe largësia ndërmjet shkronjave, të cilat e ndihmojnë nxënësin gjatë të shkruarit. Botimi është realizuar mjaft bukur edhe nga ana grafike dhe shtypur me cilësi, duke plotësuar kështu të gjitha kushtet që fëmijët të punojnë dhe argëtohen.

Përshkrimi

Autor: Akademik Bahri Beci
ISBN: 978-99956-93-45-9

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “Shkruajmë me shkronja dore”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '