SË SHPEJTI TRANSPORT FALAS NË TIRANË

Image Alt
produktet

Lista e Librave

Psikologjia 12  me zgjedhje

L466.00

Psikologjia 12 me zgjedhje

Teksti i psikologjisë përbën një mjet studimi për të hyrë në botën shumë komplekse të psikologjisë. Ju do të zbuloni njëherësh se po hyni në një botë shumë interesante. Gjatë studimit tuaj dhe me ndihmën e mësuesit ju do të njiheni me zbulimet psikologjike, do të keni mundësinë të analizoni nga afër zbatime të zbulimeve psikologjike si dhe të ushtroni mendimin tuaj kritik në debate të mëdha aktuale në të cilat janë përfshirë psikologët e gjithë botës. Veç kësaj çdo mësim është i pajisur me një aparat me pyetje, ushtrime, teste e detyra. Veprimtari praktike, video, teste, situata problemore etj., për këtë tekst mësimor do të gjeni në www.mediaprint.al dhe platformën digjitale http://mediaprint.al/libridigjital.

Përshkrimi

Tekst shkollor për arsimin e mesëm, i miratuar nga MASR.
Autorë: Prof. Dr. Adem Tamo, Prof. Dr. Theodhori Karaj
ISBN 978-9928-08-346-3

Vlerësimet

Ende nuk ka Vlerësime

Bej ti veleresimin e pare “Psikologjia 12  me zgjedhje”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rr. "Brigada VIII", Kati II Kutia postare 7467 Tiranë +355694044443 botime@mediaprint.al

    '